Kup Jadrana 2013

Članovi Radio kluba “Kaštilac” su 12. listopada ove godine sudjelovali u Kupu Jadrana, kratkovalnom natjecanju fokusiranom na postaje iz priobalne Hrvatske. Te postaje su u natjecanju, uz redni broj veze , davale i brodoregistarsku oznaku mjesta iz kojeg su radile.

Sudjelovalo je osam postaja iz Kluba, Na postaji 9A1CIG iz klupskih prostorija radio je stari vuk Ivan 9A5DI i usprkos početnom nesnalaženju sa mnogobrojnim “botunima” uspio sakupiti 111 veza. Ante 9A8RA je radio iz Kijeva i bio jedin član kluba “kontinentalac”. Ivica 9A6CW je, u skladu sa svojom pozivnom oznakom, bio QRV na telegrafiji radeći iz Splita. Želko 9A3DZK je otišao u portabl na prijevoj Malačka a Josip 9A3DBJ i Dino 9A3DDC su radili iz svojih stalnih prebivališta na otoku Čiovu. Radoslav 9A3BMR je radio sa plaže u mjestu Murteru ali je zbog neprilagođene antene napravio slab rezultata. Rolando 9A3MR je bio QRV iz svoje barake u Jezerima.

Brojke su impresivne, naši članovi su aktivirali 5 brodoregistarskih oznaka i 46800 bodova a 5 klupskih logova je zadovoljilo uvjete da budu množitelji te je konačni zbir bodova 234000 što je dovoljno za prvo mjesto u kategoriji klubova na Jadranu. U trenutku pisanja ove vijesti rezultati su još nezvanični ali u savkom slučaju: bravo!

Komentari su zatvoreni.