Otvoreno prvenstvo RH u ARG “Broćanac 2014”

Državno ARG prvenstvo u Velikom Broćancu (okolina Splita)

u organizaciji Hrvatskog radioamaterskog saveza i Radiokluba “Kaštilac” 9A1CIG.

Ovogodišnje Državno ARG prvenstvo je i ove godine održano u organizaciji Radio kluba Kaštilac iz Kaštel Gomilice a pod pokroviteljstvom Hrvatskog radioamaterskog Saveza. Kraški teren u selu Broćancu (općina Klis) proteklog vikenda (31.05./1.06) je posjetilo je pedesetak sudionika  iz cijele Hrvatske. Natjecali su se tražeći skrivene odašiljače na području veličine 6 četvornih kilometara obraslom gustom grabovinom koja je često skrivala puteve i staze čineći natjecanje izuzetno napornim. Zahvaljujući susretljivosti i zalaganju Općine Klis, predsjednika MO Broćanac Nikole Karamana i glavnog suca Ota Predanića natjecanje je proteklo u najboljem redu.

Sa strane RK Kaštilac na prvenstvu su sudjelovali;Ante Bošnjak (izrada i tiskanje karte), Ante Jurić-Grgić, Kruno Rakičić, Branimir Drezga (organizacija starta), Ivica Žitko, Jure Drezga, Željko Agnić, Vlado Perišin, Dino Čaljkušić, Ante Novokmet (posade lisica), Radoslav Milin (vođa natjecatelja), Goran Karaman, Nikola Karaman, Bruno Barada, Vedran Boban, Petar Beroš, Dino Vukorepa, Ivan Danielov, Jasna Milin, Josp Belas, Vlatko Belas (natjecatelji) te Rolando Milin (obrada podataka).

 

 

 

 

 

 

 

Braća Goran i Nikola Karaman su osvojili brončane medalje u kategorijama M14 i M16, Dino Vukorepa je osvojio prvo mjesto u kategoriji M19 a posebno su vrijedne srebrena medalja Ivana Danielova sa izuzetnom trkom na 80m te brončana medalja Josipa Belasa u najjačoj kategoriji M21.

U kategoriji klubova prvo mjesto je osvojio RK Ludbreg, srebreni su bili djevojke i momci iz RK Pazin a domaćinima  je pripalo treće mjesto.

Broćanac 2014
« od 5 »

Komentari su zatvoreni.