Otvoreno prvenstvo Bjelovar 2011

Osvanuo je i taj dan, prva zlatna medalja za Radio klub “Kaštilac” !

 

 

 

 

Bjelovar je daleko a naš kombi je spor…da se na vrijeme dovučemo do Bjelovarsko-Bilogorske županije trebalo se uputiti dan prije, u petak 8. travnja. Ovog puta je ekipa brojna, 11 članova od kojih je 8 natjecatelja i tri poslužitelja. Nemoguće je sve ljudstvo prevesti kombijem pa uskače Ante 9A8RA sa svojim osobnim automobilom. Na put su krenuli Dino 9A3DDV, Anton 9A3CLH, Jure 9A3DKT, Frane 9A3CGH, Ivan 9A3CIB, Ante 9A3BOB, Radoslav 9A3MR, Brane 9A3DDI, Vinko 9A3SGH. Ante 9A8RA i Rolando 9A3MR. Zborno mjesto je ispred kluba u Gomilici odakle se kreće u 14 sati prema Trogiru gdje se ukrcavaju Vinko i Brane. Kombi se u laganoj vožnji, uglavnom u drugoj brzini, popeo do Labina a ona lagano do Knina gdje nas je dočekao Ante 9A8RA sa svojim bolidom.

Putovanje je proteklo uz zvukove grickanja čipsa, ispijanja sokova, međusobnom podbadanju i pušačkim pauzama. Nekako smo se dovukli do Kutine gdje nas je dočekao OC Zdenko 9A3UJ koji nam je našao smještaj u Izviđačkom domu na brdu Betlehem u blizini grada Kutine. Još jednom hvala Zdenku na gostoprimstvu.

U subotu ujutro se ekipa razdvaja na dva dijela, Ante 9A8RA i Rolando 9A3MR idu u Zagreb na skupštinu HRS-a a ostatak ekipe u sigurnim rukama vozača Vinka i pod strogim nadzorom Brane se upućuju prema Virovitici na prvi dan natjecanja. Natjecanje prvog dana održano je na Ribnjacima pokraj Virovitice u prekrasnom ambijentu. Brane 9A3DDI, iako prvi put u toj ulozi, odradio je pripremu klupskih natjecatelja izvrsno, vjerovatno bolje nego 9A3MR ikad :-). Rezultati prvog dana su bili u skladu sa pripremama, prvo mjesto Dina 9A3DDV u kategoriji M16 i treće Jure 9A3DKT. Veliki napredak kad se sjetimo prvog nastupa ove generacije prije nekoliko godina u Pazinu kad je glavna strepnja voditelju bila hoće li biti potrebno angažiradi GSS da se nađu izgubljeni Kaštelani Smile

Navečer smo se družili u SRC Kukavica gdje je odigran nastavak legendarne košarkaške utakmice od prije dvije godine. Akteri su ovog puta bili malo dekoncentrirani pa je utakmica završila nakon pola sata rezultatom 3:1 za bolje.

U nedjeljno jutro spremanje stvari i na put Kutina-SRC Kukavica. Okupljanje je u 9 sati, imamo vremena lagano se pripremiti za start. Brane je opet na visini zadatka, brojevi i chipovi su pripremljeni, nove baterije u goniometrima i čak se ima vremena popiti kavica prije starta. Rezultati drugog dana su još bolji, ovog puta dva prva mjesta, Dino ponovo u M14 a i Jure se opoštenio, prvo mjesto M16 u vrlo jakoj konkurenciji. Uz to i Ante 9A3BOB sa četvrtim mjestom u M19 kategoriji.

Na kraju natjecanja zbirni rezultati. Dino  prvi u M14, Jure drugi u M16 a Ante 9A3BOB četvrti u M19. Sva trojica sa 100% nađenih lisica, rezultat koji smo mogli sanjati prije par godina. Tu su još i Anton sa 4. mjestom u M16 i Radoslav 9A3BMR sa 5 mjestom u M19.

Sve skupa, ekipno 4. mjesto. Još korak do nekakve zdjelice Smile

Na kraju svega, veliko Hvala Zdenku 9A3UJ na pomoći, hvala organizatorima na izvrsno organiziranom natjecanju te čestitke svim članovima kluba na ovako uspješnom nastupu.

Komentari su zatvoreni.