Zdjelica!

Brojna ekipa našeg kluba je sudjelovala na festivalu amaterske radiogoniometrije “Bilogora 2012” na Bilogori.

 

 

 

 

 

 

Lista natjecatelja se formirala cijeli tjedan, neki su otpadali neki upadali a na konačnom popisu su bili Vita Gizdić, Lucija Piveta, Martin Ripić, Dino Vukorepa, Frane Gančević, Anton Jurčević, Ante Bogdan, Dino Čaljkušić, Radoslav Milin, Ante Jurić-Grgić, Zvonko Gudelj, Brane Drezga i Rolando Milin.

Propustili smo prvo noćno ARG natjecanje održano u petak popodne, tek smo oko 10 sati navečer došli kod OC Zdenka 9A3UJ koji nas je smjestio u dvoranu doma kulture u Husainu kod Kutine. Mlađi dio ekipe je oteo kombi i uputio se u Kutinu na noćni izlazak dok je starija ekipa upoznavala lokalne običaje u obližnjem ugostiteljskom obrtu “Lovac”, uz neizbježno pivo i neočekivani karaoke party.

Ujutro smo se oprostili od prijatelja Zdenka i nakon ugodne vožnje stigli točno na vrijeme da se pripremimo za Sprint natjecanje. Kako je to prvo službeno Sprint natjecanje u Hrvatskoj održan je petominutni seminar gdje su raspravljene teoretske osnove tipa:”tražiš prvo pet sporih pa međucilj pa pet brzih”. Ante 9A8RA i Rolando 9A3MR su otišli na zasjedanje Skupštine HRS a grupa iskusnijih klupskih natjecatelja je odradila prvi Sprint postigavši zadovoljavajuće rezultate.

Popodnevno natjecanje na 144 MHz je odrađeno učinkovito, zbog nedostatka prijemnika sudjelovalo je samo 6 naših natjecatelja ali su svih 6 pronašli sve predajnike u respektabilnom vremenu…rezultat koji smo mogli sanjati do prije koju godinu. Večer smo proveli u prekrasnoj slavonskoj šumi, kompleksu ŠRC Kukavica, uz već tradicionalnu “no rules” noćnu košarkašku utakmicu.  Ekipa “Cotavi” je dobila ekipu “Kilavi” rezultatom 5:4  Igralo se ispuhanom nogometnom loptom a teren je bio mokar i ugodan za igru. 🙂

Jutro je svanulo vedro i sunčano i sve raspoložive snage kluba su krenule u natjecanje na 80 metara uključujući i Vitu i Luciju koje su svoj premijerni nastup odradile vrlo dobro, Vita je našla sva tri tražena odašiljača a Lucija 2 od 4.

Generalni plasman ARG natjecanja u Bjelovaru se odrđivao zbrojem sva 4 održana natjecanja i tu smo prošli vrlo dobro, Vita je osvojila srebrenu medalju u Ž16, Lucija zlatnu u Ž19, Dino 9A3DVV srebro u M16, Ante 9A3BOB brončanu u vrlo jakoj M19 kategoriji, Rolando broncu u M40 dok je Zvonko 9A6GYC bio srebreni u M50. Ekipno je RK Kaštilac zauzeo 2 mjesto u konkurenciji 10 klubova. prvo mjesto su osvojili domaćini iz RK “Nikola Tesla” Bjelovar kojima zahvaljujemo na gostoprimstvu i izvrsno organiziranom natjecanju.

Komentari su zatvoreni.