Istarska Lisica/Skupština HRS u Kraljevici

Proljeće se osjeća u zraku…vrijeme je da se krene na put.

 

Branko Vidović i 9A1CIG ARG ekipa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prilika je ovog puta bilo ARG natjecanje Istarska Lisica 2010 koja se održava 10/11 travnja u Pazinu i Skupština HRS najavljena 10. travnja u HCTK Kraljevica.

Peteročlana ekipa se u petak popodne ukrcala u klupski kombi i krenula u avanturu cestom preko Knina, gdje se pridružuje Ante, 9A8RA. Ugodna vožnja, Ličkom magistralom do Gospića a zatim preko autoputa, prijevoja Vratnik do Crikvenice, protekla je uz razgovor, kovanje planova i povremeno naguravanje živahnijih članova. U Crikvenici nas je dočekao velebni apartman gospođe Milke sa ogromnom terasom i pogledom na Krk.

Subota ujutro, ustajanje na lagane nogice i put pod noge. Ante 9A8RA i Rolando 9A3MR ostaju u Kraljevici na Skupštini a ostatak ekipe Ante 9A5BAA, Radoslav 9A3BMR, Frane 9A3CGH i Jure 9A3DKT produžavaju do Pazina. Iako je obećana jumbo pizza i odgovarajuća količina pića za osvojene prve ARG bodove i ovog puta je bodovni konto bio nula bodova. Najbliži osvajanju bodova je bio Ante 9A5BAA koji je usprkos hendikepiranoj nozi osvjio 7. mjesto u svojoj kategoriji a vrijeme će pokazati radi li se tu o početnićkoj sreći.  Opći zaključak je da se bez uključivanja Krunoslava 9A3COL, Ante 9A8RA i Rolanda 9A3MR teško mogu očekivati rezultati. To se naročito odnosi na potonjega koji svima soli pamet a nikad nije trčao u natjecanju.

Dvojac u Kraljevici je odradio obaveze, ugodno se družio sa dragim prijateljima a sa ostalima nije. Večernji hamfest je prošao u ugodnoj atmosferi ali je akumulirani umor došao do izražaja te su u 11 sati navečer su svi članovi male družine bili u krevetima.

Povratak kući stazama Ponte Rossa, opjevanom Jadranskom turističkom cestom od Crikvenice do Zelenog Hrasta a zatim lijevo preko Kašića i Kistanja na Knin gdje nas napušta 9A8RA. Kombi je išao besprijekorno (naročito nizbrdo), trošio kao upaljač i pokazalo se da se s njim može i na dalja putovanja, naravno, pod uvjetom da se krene nešto ranije.

Komentari su zatvoreni.